Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Welke gadgets zijn onmisbaar voor een baby?

Welke gadgets zijn onmisbaar voor een baby?

Sharing is caring

Je kan je eigen leven en het leven van je baby een stuk makkelijker maken met behulp van een aantal handige gadgets. Ben je benieuwd welke gadgets onmisbaar zijn voor jouw baby? Lees dan gauw verder in dit blog naar onze favoriete baby gadgets. Je kan natuurlijk ook altijd even rondkijken bij de Babywinkel nabij Roosendaal.

Slaapknuffel met geluiden

De slaapknuffel met geluiden is in principe niet weg te denken uit het bed van een baby. Deze knuffel is niet alleen een fijn zacht vriendje voor je kleintje, de knuffel maakt ook rustgevende geluiden waar je kleintje rustig en blij van wordt. Je kan de knuffel in verschillende edities kopen. De knuffels kunnen mooie liedjes en rustgevende geluiden produceren. Voorbeelden van geluiden die de knuffel produceert zijn; de hartslag van een moeder, fluitende vogeltjes en fijne golfgeluiden.

Een plastic slabbetje

Baby’s knoeien nu eenmaal erg veel en het is handig om hier op voorbereid te zijn. De plastic slab is ideaal om je baby’tje om te doen tijdens de maaltijden. Je kan de slap wassen in de vaatwasser en zo is de slap zo weer schoon. De plastic slab scheelt je dus een hoop schoonmaakwerk en zo kan je je baby lekker laten knoeien.

Een thermosflesje

Om de melk lekker lang warm te houden is het een goed idee om je baby te laten drinken uit een thermosflesje. Sommige baby’s kunnen er moeite mee hebben snel te drinken en met behulp van een thermosflesje geef je je kleintje alle tijd om haar warme melk te nuttigen. Ook in de nacht kan je baby’tje zo lekker warme melk drinken zonder dat je de keuken in hoeft te gaan om water warm te maken. Zorg dat je deze altijd bij je hebt als je onderweg gaat met je kleintje.

Een opklapbadje

Als je weinig ruimte in je badkamer hebt is het een goed idee om een opklapbadje aan te schaffen. Zo kan je je baby lekker in bad doen, zonder dat je badkamer ruimte hoeft in te leveren. Je kan het badje natuurlijk ook meenemen als je een paar dagen weg gaat. Zo kan je je kleintje overal waar je wil lekker in bad doen.