Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Vattenfall Solar Team vindt nieuwe sponsor in Prime Vision

Vattenfall Solar Team vindt nieuwe sponsor in Prime Vision

Sharing is caring

Het Delftse Prime Vision gaat de samenwerking aan met het Vattenfall Solar Team. Prime Vision is een bedrijf dat zich bezighoudt met robotica en computervision integratie voor logistieke en e-commerce bedrijven. Het voelt zich verbonden met de passie die het studententeam van de TU Delft uitdraagt voor duurzame en innovatieve technologieën. Prime Vision sponsort de commerciële ondersteuning, technische kennis en bronnen bij het bouwen van de Nuna11, de door zonne-energie aangedreven raceauto.

Al sinds het begin van deze eeuw houdt een team van gepassioneerde studenten van de TU Delft zich bezig met het ontwikkelen van steeds betere versies van de Nuna11. De internationale Solar Race werd al meerdere keren door dit team gewonnen. Als ware pioniers laten de studenten zien dat innovatieve en duurzame technologieën de toekomst zijn voor een duurzame manier van leven. Dat kunnen zij niet alleen. Prime Vision onderstreept deze visie en heeft zich daarom aangesloten bij het initiatief. Het bedrijf ziet kansen in de samenwerking, vanwege de overeenkomsten: beiden ontwikkelen en ontwerpen de beste technologische oplossingen.

Innoveren, verduurzamen en ontwikkelen

“Wij dragen als merk innoveren, verduurzamen en ontwikkelen van (jong) talent een warm hart toe. Wij herkennen de passie van het studententeam. Daarnaast hebben wij dezelfde ambities, omdat de wereld vraagt om vernieuwende oplossingen. Wij zien het als een eer om commercieel, technisch en met menskracht bij te kunnen mogen aan de Nuna11,” zegt Dirk van Lammeren. “We hopen dit jaar gezamenlijk wat juichmomenten te mogen beleven met de raceauto op zonne-energie.”