Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Fotograaf Delft

Fotograaf Delft

Sharing is caring

Heden ten dage heeft iedereen wel een mobieltje met een redelijk tot goede camera en vaak overschatten we onszelf voor wat betreft de kwaliteit van de door ons gemaakte foto’s. Want wat maakt een fotograaf een goede fotograaf? Een goede fotograaf is een kunstenaar met – net als een kunstschilder – oog voor detail. Alles moet kloppen en de persoon of het object moet mooi belicht zijn. Gaat het om portretfoto’s, dan zal een goede fotograaf zorgen dat iemand op zijn mooist voor de dag komt door met belichting mooie dingen naar voren te halen en minder mooie dingen minder te belichten. Een ander kenmerk van een goede fotograaf is dat hij of zij weet hoe iemand op zijn gemak te stellen, zodat foto’s ontspannen en natuurlijk overkomen.

 

Trouwreportage

Woon je in Delft of omgeving en heb je trouwplannen? Voor de mooiste dag van je leven zul je zeer zeker de beste fotograaf voor bruiloften in Delft willen. Zeker voor je trouwdag zijn bovengenoemde vaardigheden van de fotograaf uitermate belangrijk. Want natuurlijk wil jij dat de fotograaf die momenten vastlegt die voor jullie de meeste emotionele waarde hebben. En het moet klikken tussen de fotograaf en jullie, want ook de fotoshoot moet er ontspannen, natuurlijk en oprecht uitzien.

 

Een fotograaf kiezen

Begin niet te laat met het op zoek gaan naar een fotograaf in Delft. De fotografen met een goede reputatie zitten namelijk al maanden van te voren volgeboekt en dat geldt vooral voor trouwreportages op vrijdagen en zaterdagen. Het beste is om een jaar van tevoren al op zoek te gaan. Lukt dat niet, houd dan minimaal acht maanden aan.

Het beste kun je eerst op internet op zoek gaan. Fotografen zetten hun portfolio online en op die manier kun jij zien hoe hun werk eruit ziet. Heb je een of meerdere fotografen gevonden wiens werk je bevalt, maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Zoals hierboven aangegeven, krijg je de mooiste foto’s wanneer je je op je gemak voelt bij de fotograaf. Dat is de reden waarom een persoonlijk gesprek belangrijk is. Maar ook de fotograaf wil voor een belangrijke dag als een bruiloft het aanstaande bruidspaar leren kennen. Zo kunnen de wensen en verwachtingen besproken worden.

 

De huwelijksdag

Tijdens de huwelijksdag zal de bekende fotoshoot gemaakt worden. De bruidsfotograaf bespreekt met jullie wat jullie ideeën hierover zijn. In welke omgeving wil je de fotoshoot doen, wat voor soort foto’s wil je? De fotograaf kan met zijn ervaring goede ideeën voor fotoshootlocaties aanleveren, bijvoorbeeld voor mooie plekken waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Tijdens de huwelijksplechtigheid, de receptie en het feest is de fotograaf op de achtergrond aanwezig. Je merkt nauwelijks dat hij er is, maar ondertussen legt hij de emotionele momenten vast.

 

Het eindresultaat

Wanneer je een goede fotograaf hebt, zul je een mooi trouwalbum krijgen met een perfecte mix van mooie foto’s gemaakt tijdens de fotoshoot en foto’s van mooie, vrolijke en ook emotionele momenten van de huwelijksdag. De fotograaf zal jullie een aantal van zo’n 300 tot 400 foto’s aanbieden, waar jullie zelf uit kunnen kiezen om een mooi album te laten samenstellen. Dit album zal een leven lang een herinnering zijn aan de mooie huwelijksdag.