Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Totaal Lokaal Zichtbaar

Totaal Lokaal Zichtbaar

Vrijblijvend kun je een gesprek aanvragen over alle facetten van Online- en Offline zichtbaarheid. Totaal Lokaal Zichtbaar kan je hiermee van dienst zijn. Wij houden ons m.n. bezig met ZZP’ers tot en met bedrijven met 25 werknemers. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat de beste mogelijkheden voor je bedrijf zouden kunnen zijn. Voor elke portemonnee een passende oplossing om je bedrijf lokaal zichtbaarder te maken.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Adres

Straat Marius Godwaldtstraat 49
Postcode 2552 CM
Stad Den Haag
Telefoon 06 30 02 97 60
Email [email protected]
Website Totaal Lokaal Zichtbaar
SocialMedia
Diensten Online Reclame | Websites | E-mail Marketing | Social Media | Content creatie | Drukwerk en verspreiding | Trainingen | Zakelijke events | |

We kunnen o.a. advies geven in:

1. Websites
2. E-mail Marketing
3. Social Media
4. Online Reclame
5. Bedrijfspagina’s
6. Linkbuilding
7. Animaties & Video
8. Drukwerk en verspreiding
9. Netwerken
10. en nog veel meer …… Ik zal wat dieper ingaan op de bovenstaande punten.

1. Website

Ken jij misschien: De eerste indruk kan misschien ook wel de laatste indruk zijn? Hiermee wil ik aangeven dat de eerste indruk bij een potentiele nieuwe klant heel erg belangrijk zal zijn. Tegenwoordig is de eerste indruk al vaak hoe ziet de website eruit? Als deze in een moderne look gepresenteerd wordt zal de nieuwe klant meer aandacht voor de website hebben. Het verleiden van klanten is heel erg belangrijk. Daarnaast hoe zit het met de huidige AVG en heeft je website een veiligheidscertificaat? Google straft je als je geen certificaat hebt. Dit bekent dat je lager in de Google ranking komt te staan. Ons team van bouwers beschikt over de kennis van de laatste ontwikkelingen en zijn in staat om de huidige website aan te passen of een gehele nieuwe website, inclusief web-hosting te bouwen voor je. Een helpdesk die 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar zal zijn. Natuurlijk leveren we ook web-shops, deze worden dan ingericht met een automatische koppeling naar de leveranciers van producten en naar een automatisch factureringssysteem / boekhoudprogramma. Vanuit het boekhoudprogramma worden de facturen verzonden. Je kan hier natuurlijk ook direct een betalingsprogramma aan laten koppelen, denk aan i-deal.

2. E-mail Marketing

De slimste manier om meer omzet te genereren uit je huidige klantenbestand is door middel van E-mail Marketing. Ieder bedrijf / persoon dat bij je in de mailinglijst staat heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in je producten en / of diensten. Daarnaast zullen er in de toekomst, door de E-mail Marketing, de maillijst uitgebreid worden met potentiele nieuwe kansen! E-mail Marketing is de mooiste manier om meer omzet uit je bestaande klantenbestand te halen. E-mail marketing kunnen we koppelen aan je website / web-shop. Hoe? Wat kan je daarmee? Je kan een koppeling maken dat de mensen zich kunnen inschrijven voor nieuwsbrieven c.q. aanbiedingen en dan krijgen ze automatisch een mail. Maar het kan nog verder gaan. Je kan mensen met een koopintentie binden. Zij geven aan dat ze in een bepaald product / dienst interesse hebben en er wordt automatisch een voorstel verstuurd. Dit kan zo ver worden ingericht dat het ook meteen tot koop kan leiden.

3. Social Media

Voor Business tot Business zet je daar LinkedIn voor in? LinkedIn is de manier hiervoor. Business to Consumer is afhankelijk waar je doelgroep zit. Facebook, Instagram en Pinterest zijn de meest gebruikte om de particulieren te bereiken. Koop nooit volgers, daar heb je niets aan. Hier wordt je status door verlaagd. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om wel aan goede volgers te komen. Je moet zorgen dat je doelgerichte volgers erbij krijgt. Als je volgers koopt dan heb je vaak volgers van Fake accounts of vanuit Zuid-Amerika en / of Azië. Via Social Media kan je op een hele snelle simpele manier snel mensen bereiken. Als je met de Social Media begint, vergeet niet eerst je visitekaartje, je eerste indruk! Ja, dat is je eigen website, die moet op orde zijn, wil je resultaat behalen uit de Social Media. Gebruik ook de Social Media om koppelingen te maken naar je eigen website. Zie punt 6 Linkbuilding. Zorg dat je SEO “Strategisch Effectief Online” te vinden bent.

4. Online reclame

Iedereen zegt het. Online reclame is de toekomst. Is dat wel zo? Past het bij je visie? Schieten met hagel heeft weinig zin, zonde van het geld. Daar kan je leuke andere dingen van doen. Als je precies weet wie je doelgroep is (natuurlijk kunnen wij je daarbij ondersteunen) kunnen we een perfecte doelgroep samenstellen en bepalen waar deze doelgroep actief is en waar deze zich begeeft. Hierdoor kunnen we o.a. met retargeting perfect je doelgroep monitoren en benaderen. Voor online reclame heb je ook de mogelijkheid om bannering op diverse websites te laten plaatsen. Er zijn daar verschillende opties in. Wat wil je? Wil je dat de mensen:


1. naar je website gaan
2. je gaan bellen
3. inschrijven voor je nieuwsbrief en/of E-mail marketing
4. bestellingen / aanbieding direct kopen Tevens moet je denken wat wil ik, een vast bedrag per maand, per keer dat je banner getoond wordt of …. Ik kom het je graag uitleggen.

5. Bedrijfspagina

Heb je geen website of wil je dat je website beter gevonden gaat worden, denk dan aan een bedrijfspagina. Deze pagina is een voorbeeld van een bedrijfspagina. Relatief een goedkope oplossing. Deze pagina kost mij 97 euro voor een heel jaar. Ik moest wel zelf zorgen voor de teksten en foto’s. Deze pagina zorgt ervoor dat ik binnen Delft maar ook binnen heel Nederland beter gevonden gaat worden. Google gaat mij belangrijker vinden. Ik heb er voor gekozen om in meerdere gemeente rondom Den Haag een bedrijfspagina af te nemen. Ik kan je hierin ook van advies voorzien, ben meteen gevraagd om Ambassadeur te worden. Een bedrijfspagina is een pagina die over je bedrijf gaat met unieke content (geen stukken tekst uit andere documenten of van je website, deze moet dan herschreven worden). Het unieke maakt het uniek. Voor de Google ranking is het belangrijk dat deze pagina uit circa 1.000 woorden en een paar foto’s bestaat. Bedrijfspagina’s zijn bijna altijd gekoppeld aan websites die binnen Nederland, zelfs lokaal heel erg goed gevonden worden en optimaal functioneren d.m.v. SEO (zoekmachine optimalisatie). De foto’s en de teksten worden voorzien van een link naar je eigen website. Hierdoor zal je website beter gerankt worden door Google. Linkbuilding is hiervoor erg belangrijk.

6. Linkbuilding

Hoe wordt je sneller door Google gevonden en kom je hoger in de Google ranking. Een slimme manier om je website beter gevonden te krijgen, is Linkbuiling. Hierdoor kan je op een goedkope en slimme manier snel stijgen in Google. Zorg dat je url (link van je eigen website) op andere websites geplaatst wordt. Het is onmogelijk dat je link op te veel websites staat. Hierdoor zal Google je ook een hogere ranking gaan geven. Wij hebben ook mogelijkheden om op een aantal websites je link te laten plaatsen. Hoe? Nodig Wim uit om een keer vrijblijvend advies te komen geven.

7. Animaties & Video

Een ander woord voor Animaties & Video is Content Creatie. Animaties & Video’s dragen enorm bij in de vindbaarheid van je bedrijf. Het is heel simpel 1 foto zegt meer dan 1.000 woorden is het gezegde. Hoeveel worden zal dan een video zijn. Animatie is nog krachtiger dan video.

 

Bekijk onze animatie

 

Animaties hou het kort en zakelijk, laat vooral zien wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Dit geldt ook voor een Video boodschap. Tussen de 30 en 60 seconden levert het beste resultaat op. Zorg dat je SEO “Strategisch Effectief Online” te vinden bent.

8. Flyers en verspreiding

Offline reclame, je hoort er haast niemand meer over. Maar toch kan het de beste manier zijn om je klanten te benaderen. Heb je wel eens aan flyers gedacht? Het kan heel goed werken. Ik hoor je al denken hoe komen de flyers bij mijn potentiele klanten? Dat kunnen wij ook regelen. Op postcode kunnen wij er voor zorgen dat er flyers verspreid gaan worden. Ondanks dat iedereen het heeft over Online reclame kan de effectiviteit van Offline reclame hoger zijn dan je in eerste instantie verwacht. Het is nu wel onderscheidend! Maar er zijn natuurlijk ook bussen, trams, werkkleding, Driehoeks borden etc. Vaak wordt er niet stil gestaan wat het effect van een simpele pen met bedrijfslogo kan opleveren.

9. Netwerken

Hoe zit je netwerk in elkaar. Een goed privé en zakelijk netwerk kan zorgen dat je bedrijfsresultaten omhoog gaan. Misschien is dit wel de allerbelangrijkste. Je eigen netwerk goed uitbuiten en zelfs uitbreiden met de juiste (zakelijke) mensen die bereid zijn je verder te helpen.

10. Er is nog veel meer ….

Ja, dat klopt alle vragen omtrent zichtbaarheid van je bedrijf, kun je aan mij stellen. Een eerste gesprek (maximaal 1 uur) is natuurlijk vrijblijvend en dus gratis. Ik kan hier wel over blijven praten en schrijven, maar misschien is het wel handig dat je met mij contact opneemt. Mijn naam is Wim van den Heuvel van Totaal Lokaal Zichtbaar. Stel je vraag aan: [email protected] en ik zal binnen 24 uur met je contact opnemen.